درگذشت یکی دیگر از مولفان برجسته «سمت»؛

دکتر منصور رحمدل درگذشت
۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۳:۱۳ کد : ۲۱۲ اخبار
مولف چند اثر ارزشمند گروه حقوق سازمان «سمت» درگذشت.
درگذشت یکی دیگر از مولفان برجسته «سمت»؛

به گزارش روابط‌عمومی «سمت»؛ دکتر منصور رحمدل، وکیل دادگستری و استاد حقوق کیفری و جرم‌شناسی دانشگاه آزاد اسلامی (واحد تهران مرکز) در روز دوازده اردیبهشت ماه بر اثر ابتلا به کرونا چشم از جهان فروبست.

مرحوم رحمدل مولف کتب و مقالات متعدد حقوقی و همچنین عضو دادگاه انتظامی کانون وکلای دادگستری مرکز بود. از این استاد برجسته سه عنوان اثر ارزشمند تحت عناوین «سیاست جنایی ایران: در قبال جرایم مواد مخدر»، «بار اثبات در امور کیفری» و «تناسب جرم و مجازات» در سازمان «سمت» انتشار یافته که بدلیل استقبال زیاد مخاطبان خود، بارها تجدید چاپ شده است.

سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاه‌ها (سمت)، ضایعه درگذشت این استاد دانشمند را به خانواده محترم ایشان و جامعه علمی کشور تسلیت عرض می‌نماید.

کلید واژه ها: دکتر منصور رحمدل حقوق کیفری و جرم‌ شناسی حقوق درگذشت سیاست جنایی ایران تناسب جرم و مجازات بار اثبات در امور کیفری

( ۷ )