كد كتاب : 2041/ گروه تخصصي : علم اطلاعات و دانش‌شناسی ,

نويسنده : دکتر فاطمه فهیم‌ نیا ، دکتر سپیده فهیمی‌ فر

Fatemeh Fahimnia , PhD , Sepideh Fahimi Far , PhD

978-600-02-0385-6

كتاب حاضر به عنوان منبع کمک‌درسی در درس «منابع اطلاعات عمومی ـ اجتماعی الکترونیکی» به ارزش 2 واحد برای دانشجویان رشته علم اطلاعات و دانش‌شناسی گرایش مطالعات کتابخانه‌های عمومی و منبع کمک‌درسی برای دروس «صنعت چاپ و نشر» و «مدیریت مجموعه‌سازی» به ارزش 2 و 3 واحد در مقطع کارشناسی علم اطلاعات و دانش‌شناسی تدوین شده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهی، سایر علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.

کتاب الکترونیکی: توسعه و کاربرد از جمله نخستین کتاب‌های منتشر شده در حوزه نشر کتاب الکترونیکی در ایران است. این کتاب حاصل مطالعه ده ساله مؤلفان و کسب تجربه در این خصوص است. به دلیل لزوم ارتقای دانش و آگاهی ذی‌نفعان نظیر کاربران، ناشران و نویسندگان از مفهوم کتاب الکترونیکی و روند نشر و توزیع آن، کتاب مذکور می‌تواند بسیار مفید واقع شود و راهنمای عملی خوبی در این حوزه باشد. نگاه نرم‌افزاری و سخت‌افزاری به کتاب الکترونیکی به مخاطبان کمک خواهد کرد تا خود به نشر کتاب الکترونیکی بپردازند. به علاوه آشنایی با روند ارزیابی کتاب الکترونیکی از جمله مباحث مهم این کتاب است که به کلیه کاربران و کتابداران در این زمینه کمک خواهد کرد.

مقدمه
فصل اول: کتاب الکترونیکی چیست؟
فصل دوم: نقاط قوت، کاستی‌ها و مشکلات کتاب الکترونیکی
فصل سوم: نرم‌افزارها و سخت‌افزارهای کتاب الکترونیکی
فصل چهارم: از تولید تا توزیع کتاب الکترونیکی
فصل پنجم: ارزیابی کتاب‌های الکترونیکی
فصل ششم: کتاب‌های الکترونیکی در کتابخانه‌ها
منابع
نمایه

در ابتدای هر فصل مقدمه و در انتهای آن جمع‌بندی و نتیجه‌گیری و خودآزمایی آن آورده شده است.