كد كتاب : 1852/ گروه تخصصي : زبان و ادبيات فرانسه ,

ترجمه متون ادبی (فرانسه به فارسی)

TRADUCTION DE TEXTES LITTERAIRES ( Français-Persan)

نويسنده : دکتر محمد جواد کمالی

Mohammad-Javad Kamali

طرف مشارکت خارجی : <#f:243/>

978-600-02-0098-5

كتاب حاضر براي دانشجويان رشته زبان فرانسه در مقطع کارشناسی ارشد به عنوان منبع اصلي درس ترجمه متون ادبی (فرانسه به فارسی) به ارزش 2 واحد و همچنین در مقطع کارشناسی به عنوان منبع فرعی درس ترجمه متون نظم و نثر به ارزش 2 واحد تدوين شده است. اميد است علاوه بر جامعه دانشگاهي، ساير علاقه‌مندان نيز از آن بهره‌مند شوند.

این کتاب در هشت فصل به مهم‌ترین مباحث علمی ترجمه ادبی از فرانسه به فارسی می‌پردازد. از جمله این مباحث می‌توان به مشکلات متداول، روشهای مؤثر برای ترجمه ادبی (اعم از نظم و نثر)، رعایت سبک، مخاطب‌محوری و نحوه ترجمه زبان گفتاری در آثار ادبی اشاره کرد. دانشجویان دروس مربوط به ترجمه ادبی در گرایشها و مقاطع مختلف رشته زبان فرانسه و نیز همه علاقه‌مندان به مسائل ترجمه ادبی می‌توانند با مطالعه این درسنامه و حل تمرینهای آن و مقابله متون برگزیده با ترجمه‌های فارسی تا حد زیادی از مهارتها و خلاقیتهای لازم در این زمینه برخوردار شوند.

پیشگفتار

کاربر مهمان
1396/06/13 9:46
0
لطفا يك تلفن جهت سفارش پيك ويا پستى خريد كتاب اعلام كنيد فكر مى كنم اين طورى راحت تر وبيشتر مى توان كتب را خريدارى كرد ممنون

با عرض سلام. دوست گرامی شما می‌توانید با ورود به بخش کتاب‌ها، کتاب مورد نظر خود را انتخاب و سپس با انتخاب خرید آنلاین از طریق پیک و یا پست دریافت نمایید. همچنین می توانید با شماره 66417857 تماس گرفته و در روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8 تا 18 و پنجشنبه از ساعت 8 تا 14 کتاب مورد نظر خود را از طریق پیک دریافت نمایید. موفق باشید.