كد كتاب : 1802/ گروه تخصصي : روان شناسي ,

طرف مشارکت داخلی : پژوهشكده علوم شناختي

چاپ : سوم ، 1395

978-600-02-0028-2

یکی از مصادیق برکت‌خیز این دادوستد پژوهشگرانه، در حوزه علوم انسانی، همکاری پژوهشکده علوم شناختی و سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاهها (سمت)، مرکز تحقیق و توسعه علوم انسانی است که اینک هشتمین کار مشترک خود را با نشر کتاب مبانی علوم اعصاب شناختی به جامعه علمی کشور عرضه می‌کنند. این کتاب برای دانشجویان رشته روان‌شناسی و علوم شناختی به عنوان کتاب مبنایی تدوین شده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهی، سایر علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.

علوم اعصاب‌شناختی به مطالعه همبسته‌های عصبی کارکردهای شناختی انسان می‌پردازد و نقشی زیربنایی در علوم شناختی به عنوان یکی از دانشهای نو دارد. علوم و فناوریهای شناختی در دهه‌های اخیر، همچون حوزه‌ای میان‌رشته‌ای مورد توجه اساتید رشته‌های مختلف علوم پایه، پزشکی، مهندسی، علوم اجتماعی و رفتاری، هنر و علوم انسانی قرار گرفته است. درس علوم اعصاب‌شناختی در اغلب رشته‌های زیرمجموعه علوم و فناوریهای شناختی یکی از دروس اصلی به حساب می‌آید. خواندن این کتاب ما را به دنیای ناشناخته‌ای که در وجودمان نهفته است و به عمق کلام منسوب به امیر‌المؤمنین علی (ع) و شناخت بزرگ‌ترین ودیعه الهی هدایت می‌کند که فرمود:

اتـزعـم انـک جـرم صـغـیـر     و فیک انطوی العالم الاکبر
 و انت الکتاب المبین الذی      بـاحـرفـه یـظـهـر الـمــضـم

آیا تو گمان می‌بری جسم کوچکی هستی در حالی که عالم بزرگ‌تری در تو نهفته است و تو به مثابه کتابی گویا هستی که با هر حرف آن، ناشناخته‌ای آشکار می‌شود.

دیباچه مؤلفان
مقدمه مترجم
فصل اول: ذهن و مغز
فصل دوم: یک چهارچوب مفید
فصل سوم: سلول عصبی
فصل چهارم: مغز
فصل پنجم: تصویرپردازی مغز
فصل ششم: هنر دیدن
فصل هفتم: ادراک صوت، گفتار و موسیقی
فصل هشتم: مغز هوشیار است
فصل نهم: یادگیری و حافظه
فصل یازدهم: زبان
فصل دوازدهم: تصمیمات، اهداف و اقدامات
فصل سیزدهم: شناخت اجتماعی
فصل چهاردهم: رشد کردن
واژه‌نامه فارسی به انگلیسی
واژه‌نامه انگلیسی به فارسی
منابع

1394/02/05 23:19
1
آیا برای خواندن این کتاب نیاز به آموخته های خاصی از روان شناسی هست یا برای مخاطب عام فرهیخته نیز مناسب است؟

با توجه به اینکه این کتاب به مبانی علوم اعصاب شناختی می پردازد و به زبانی ساده و روان نوشته شده است، نیاز به آموخته خاصی از روان شناسی ندارد.

1394/02/22 11:25
0
سلام خسته نباشید آیا این کتاب از منابع آزمون دکتری علوم شناختی گرایش مدلسازی هم محسوب می شود؟ باتشکر

سلام، ممکن است منبع آزمون باشد. برای اطلاعات بیشتر می توانید منابع را در اینترنت جستحو کنید یا با پژوهشکده علوم شناختی تماس بگیرید.

1394/06/31 9:50
1
سلام اين كتاب رو مي خوام بخرم لطفا با من تماس بگيريد مبانی علوم اعصاب‌ شناختی تلفن تماس 09122646675

با سلام و سپاس از تماس شما، برای تهیه آن با فروشگاه سمت شماره 66417857-021 یا مرکز پخش سمت شماره 66408120-021 تماس بگیرید. موفق باشید.

1395/03/05 14:54
سلام، چاپ کتاب رنگی است؟

سلام دوست گرامی، بله چاپ کتاب رنگی است.

1396/02/03 22:11
0
سلام عمده میخواستم، قیمت همکار برای کتابفروشیم، با چه شماره ای تماس بگیرم؟

با سلام با شماره 66408120-021 جناب آقای دکتر کاظمی مدیر فروش یا آقاس کاظم زاده معاون ایشانتماس بگیرید.