كد كتاب : 1966/ گروه تخصصي : روان شناسي ,

نظریه های بنیادین روان درمانگری و مشاوره ( اصول ، فنون و مطابقت های فرهنگی )

Theories of Psychotherapy and Counseling

نويسنده : دکتر محمود جان بزرگی ، ناهید نوری

Masuod Janbozorgi , PhD , Nahid Noori

طرف مشارکت داخلی : پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

978-600-298-051-9

قيمت : 200000 ريال

کتاب حاضر به عنوان منبع درسی برای دانشجویان رشته‌های روان‌شناسی و مشاوره، روان‌پزشکی، علوم تربیتی و نیز دیگر علاقه‌مندان به این دست از مطالعات تهیه شده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهی، سایر علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.

این اثر به معرفی نظریه‌های اساسی در روان‌درمانگری و مشاوره می‌پردازد. خواننده، ابتدا با مفاهیم اصلی، پایه‌های نظری در حد چارچوب کلی و سپس با نظریه‌ها و اصول درمان، آشنا می‌گردد. این کتاب به طور منحصر به فردی اصول، مکانیزم‌ها و فنون را از هم جدا کرده است و به نظر می‌رسد دانشجو با تفکیک مباحث نظری و عملی به چگونگی پیوند نظر و عمل در روان‌درمانگری و مشاوره پی می‌برد. تقویت پایه‌های نظری به طور خلاصه و یاددهی جهت‌گیری عملی به طور تفصیلی رغبت دانشجو را برای به کارگیری متعهدانه اصول در صحنه عمل افزایش می‌دهد.چگونگی آماده‌سازی درمانگر و مراجع برای یک درمان یا مشاوره موفق در هر نظریه‌ای به طور خلاصه بیان شده است. بررسی انتقادی، ارزشیابی و پشتوانه تجربی و نیز امکان تطابق فرهنگی هر نظریه به طور مختصر دانشجو را با به کارگیری محتاطانه فنون آشنا و زمینه خلاقیت برای بومی‌سازی آنها را تحریک می‌کند.

مقدمه
فصل اول: کلیات و اصول روان‌درمانگری
فصل دوم: روان تحلیل‌گری
فصل سوم: روان‌درمانگری آدلری