كد كتاب : 2004/ گروه تخصصي : روان شناسي ,

نظریه‌ های نوین روان درمانگری و مشاوره (اصول ، فنون و مطابقت‌ های فرهنگی )

Modern Theories of Psychotherapy and Counseling : Principles , Techniques and Cultural Conformities

نويسنده : دکتر مسعود جان‌ بزرگی ، آیت الله سید محمد غروی

Masuod Janbozorgi , PhD , Seyed Mohammad Gharavi

طرف مشارکت داخلی : پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

978-600-298-061-8

کتاب حاضر به عنوان منبع درسی برای دانشجویان رشته‌های روان‌شناسی و مشاوره، روان‌پزشکی، علوم تربیتی و نیز دیگر علاقه‌مندان به این دست از مطالعات تهیه شده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهی، سایر علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.

امروزه روان‌درمانگری و مشاوره یکی از ضرورت‌های زندگی روزمره انسان‌ها به شمار می‌آید. کتاب حاضر مشتمل بر مباحثی همچون: شناسایی، بیان اصول، مکانیزم‌ها و فنون نظریه‌های جدید و مطرح روان‌درمانگری و مشاوره است. این پژوهش را باید به نوعی مکمل مباحث مطرح‌شده در کتاب «نظریه‌های بنیادین روان‌درمانگری و مشاوره» دانست، چرا که تحولات روان‌درمانگری و مشاوره را بر مبنای نظریه‌های کلی دنبال می‌کند. در این اثر دانشجویان، به ویژه در سطوح تحصیلات تکمیلی با این تحولات آشنا می‌شوند و روان‌درمانگری را با دیدی انتقادی پیگیری می‌کنند. هرچند پرداختن به موضوعات اصلی، مانع از شرح جزئیات شده است؛ اما یکی از چالش‌های بزرگ روان‌درمانگری و مشاوره در جامعه ایرانی مطابقت آن با فرهنگ اسلامی است. در پایان هر فصل این مطابقت‌ها و چالش‌های اساسی بیان شده‌اند. در پایان نیز بر مبنای الگوی اسلامی یک الگوی درمان و مشاوره چندبعدی معنوی معرفی شده است که از گسترش آن در جامعه ایرانی بیش از یک دهه می‌گذرد.

مقدمه
فصل اول: مفاهیم کلی روان‌درمانگری و نقد آن
فصل دوم: روان‌درمانگری روان‌پویشی
فصل سوم: روان‌درمانگری براساس تحلیل روابط متقابل
فصل چهارم: روان‌درمانگری هستی‌نگر یا وجودی
فصل پنجم: معنا درمانگری
فصل ششم: روان‌بنه‌درمانگری
فصل هفتم: درمان‌های مکمل شناختی رفتاری
فصل هشتم: واقعیت‌درمانگری (نظریه انتخاب)
فصل نهم: درمانگری‌های معنوی (مذهبی) و درمان چندبعدی معنوی
منابع و مآخذ
نمایه‌ها

کاربر مهمان
1395/07/29 15:36
از لیست کتابها مطلع شوم.

سلام دوست گرامی، منظورتان را دقیق بفرمایید، لیست کدام کتابها و به چه صورت مطلع شوید.