كد كتاب : 2085/ گروه تخصصي : جغرافيا ,

ژئومورفولوژی کارست

Karst Geomorphology

نويسنده : دکتر محمد رضا نوجوان ، دکتر سمیه‌ سادات شاه‌ زیدی ، دکتر محمد حسین رامشت

Mohammad Reza Nojavan , PhD , Somayeh Sadat Shahzeidi , PhD , Mohammad Hossein Ramesht , PhD

طرف مشارکت داخلی : دانشگاه اصفهان

طرف مشارکت خارجی : <#f:243/>

978-600-02-0443-3

قيمت : 120000 ريال

این كتاب برای دانشجویان رشتة ژئومورفولوژی در مقطع کارشناسی ارشد به عنوان منبع اصلی درس «ژئومورفولوژی کارست» به ارزش 2 واحد تدوين شده است.

ژئومورفولوژي دانشي نوپاست و مرزهاي آن نیز در فرايند توسعه و گسترش، همواره با دشواريهايي روبهروست. ژئومورفولوژي كارست ازجمله شاخههاي تخصصي اين دانش است كه ميتواند به از نيازهاي علمي جغرافيدانان در بخش  فضا پاسخ دهد. مؤلفان در اين كتاب كوشيدهاند علاوه بر تبيين اصول اين علم، كارست را از زواياي گوناگون علمي و فرهنگي، ازجمله روش مطالعه و بررسی، جاذبههاي دريایي، حيات نباتي و جانوري، و اهميت فرهنگي آن در ايران بررسي كنند.

پيشگفتار

فصل اول: کلیات

فصل دوم: کارست و عوامل کارستی شدن

فصل سوم: چشم‌اندازهاي كارست و شيوه‌هاي تحليل آن

فصل چهارم: پديده‌هاي كارستيك

فصل پنجم: كارست و کاربردهای آن

فصل ششم: هیدرولوژی و كارست

فصل هفتم: کارست در ایران

فصل هشتم: روش‌های مطالعه و بررسی کارست

1396/11/01 21:40
1
کتاب جامع و بسیار خوبی است

1396/11/28 0:41
1
با سلام کتاب کارست و ژئومرفولوژی ، کتاب بسیار مفید در فهم مفاهیم است و بسیار روان نوشته شده و این امر سبب می شود که دانشجویان بهره کافی از ان ببرند. بسیار متشکرم

دوست عزیز سلام. با سپاس از اعلام نظرتان. بازخوردهای شما ما را در ارائه آثار و خدمات بهتر یاری می کند.

1396/12/22 12:43
0
کتاب ژئومرفولوژی کارست بسیار روان ،عالی و کلا از مسائل حاشیه و اضافه به دور است و این امر باعث شده مطالب حجم کتاب مناسب و به اصل موضوع پرداخته شود

دوست گرامی سلام. با سپاس از اعلام نظرتان. بازخوردهای شما ما را در ارائه آثار و خدمات بهتر یاری می کند.