كد كتاب : 1726/ گروه تخصصي : علوم ورزشی ,

شایسته تقدیر سی و دومین دوره کتاب سال جمهوری اسلامی ایران ، 1392

نويسنده : ویویان اچ. هیوارد

Vivian H. Heyward

مترجم : دکتر احمد آزاد ، دکتر محمد رضا حامدی ‌نیا ، دکتر حمید رجبی ، دکتر عباسعلی گائینی

Ahmad Azad , PhD , Mohammad Reza Hamedinia , PhD , Hamid Rajabi , PhD , Abbasali Gaeini , PhD

چاپ : سوم ، 1395

978-964-530-934-1

کتاب حاضر به طور خاص برای دانشجویان رشته‌های علوم ورزشی در واحدهای حرفه‌ای پیشرفته که مربوط به ارزشیابی آمادگی جسمانی و تجویز فعالیت ورزشی هستند ترجمه شده است. همچنین این کتاب، به عنوان منبعی برای فیزیولوژیستهای فعالیت ورزشی یا تمرین‌دهندگان شخصی در مقطع کارشناسی ارشد به ارزش 2 واحد ترجمه شده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهی، سایر علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.

کتاب آمادگی جسمانی پیشرفته (ارزیابی و تجویز فعالیت ورزشی) برای دانشجویان علوم ورزشی و کاردرمانگران ترجمه شده است و هدف آن پر کردن شکاف بین مبانی پژوهشی و اقدامهای عملی است. بدین منظور، این کتاب به مخاطبان نشان می‌دهد برای تقویت اجزای آمادگی جسمانی، نخست باید هر یک از آنها را ارزیابی کنند، سپس، برنامه‌های فعالیت ورزشی فردی‌شده را با توجه به آن ارزیابی تجویز کنند. چاپ ششم کتاب آمادگی جسمانی پیشرفته (ارزیابی و تجویز فعالیت ورزسی) با تلفیق آخرین پژوهشها،توصیه‌ها و اطلاعات در قالب خطوط راهنمای صریح و روشن، آنها را کاملا کاربردی کرده است. مخاطبان با خواندن این کتاب، دانش، مهارت و کارایی حرفه‌ای خود را در حوزه آمادگی جسمانی افزایش می‌دهند.

پیشگفتارمترجم

1393/11/29 14:15
4
2