كد كتاب : 2007/ گروه تخصصي : باستان شناسي ,

Faramarz Najd Sameiei

طرف مشارکت داخلی : پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری

978-600-02-0325-2

این کتاب مبنایی برای استفاده در دروس مرتبط با هنر ساسانیان به عنوان نمونه «باستان‌شناسی و هنر ساسانی» در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد هر کدام به ارزش 2 واحد و همچنین برای دروس مرتبط در رشته‌های دیگر نظیر مرمت آثار و نیز پژوهش هنر ترجمه شده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهی، سایر علاقه‌مندان نیز از این اثر ماندگار پژوهشی بهره‌مند گردند.

شیوه‌های مختلفی برای مطالعه گچبری‌ها پیش روی ینس کروگر قرار داشته است. تنظیم و طبقه‌بندی گچبری‌ها براساس نقش‌مایه یا گروهی از نقش‌مایه‌ها یکی از این شیوه‌ها بوده است. کروگر کوشیده است با کشف رابطه تزیینات نقش‌برجسته با بخش‌های معماری، وجوه اشتراک و تفاوت‌های موجود میان محوطه‌ها را تعیین و نقایص این شیوه را برطرف کند. ویژگی نمادین گچبری، از دلایل اصلی این انتخاب است. شناخت بنیادین گچبری دوره ساسانی از اهداف اصلی پژوهش حاضر است که از طریق تفسیر و بررسی تک‌تک مضامین به دست آمده است. همچنین کروگر کوشیده است معیارهایی برای طبقه‌بندی یافته‌های احتمالی آتی عرضه کند و بر گاه‌نگاری نسبی تکیه زند تا بر گاه‌نگاری مطلق.

پیشگفتار
مقدمه نویسنده
پیشگفتار مترجم
فصل اول: تزیینات گچبری نقش‌برجسته در تیسفون، پایتخت ساسانیان، و اطراف آن: براساس کاوش‌های باستان‌شناسی سال‌های 1928-1929 و 1931-1932
فصل دوم: اسناد و مدارک گروهی از گچبری‌های نقش‌برجسته با اصل و منشأ بین‌النهرینی از «تخت سلیمان» و «نظام‌آباد»
فصل سوم: خلاصه‌ای از تزیینات گچبری نقش‌برجسته ساسانی مربوط به مجموعه یافته‌ها یا محل‌های نگهداری دیگر
فصل چهارم: خلاصه ملاحظات
آلبوم عکس‌ها

کاربر مهمان
1395/10/13 14:1
با سلام، کی وارد بازار خواهد شد؟

سلام دوست گرامی، در حدود 2 ماه دیگر.

کاربر مهمان
1396/03/30 11:25
سلام. کتاب کی برای فروش عرضه میشه ؟

سلام دوست گرامی، کتاب چاپ شده و ظرف یکی دو روز آینده عرضه می‌شود.