كد كتاب : 2034/ گروه تخصصي : هنر ,

طرف مشارکت داخلی : <#f:25/>

طرف مشارکت خارجی : <#f:243/>

978-600-02-0373-3

كتاب حاضر براي دانشجويان رشته تئاتر در مقطع کارشناسی به عنوان منبع اصلی درس «سبک‌ها و شیوه‌های اجرا» به ارزش 3 واحد ترجمه شده است.

کتاب سبکهای بازیگری، که در نوع خود کتابی کلاسیک محسوب میشود، راهنمایی ارزشمند در فرایند برخورد با نمایشنامههاست و هر آنچه را بازیگران در خلق ماسک شخصیت نیاز دارند، در اختیارشان میگذارد. سومین ویراست این کتاب ضمن آنکه تمام نکات، دادهها، اطلاعات و تمرینهای قبل را حفظ کرده، از سبک نوشتاری ویژهای برخوردار است که بازیگر را نسبت به نیازهای خاص هر گونه نمایشی حساس و آماده نگاه میدارد. مؤلفان این کتاب رویکردی جسمی به آموزش بازیگری دارند. آنان خوانندگان را ترغیب میکنند تا از مطالب و ایدههای کتاب با تکیه بر خلاقیت و تخیل خویش بهره بگیرند و معتقدند که فرایند کشف این زبان به فرهنگ، مکان یا زمانی خاص محدود نمیشود.

جان هاروپ بیش از سی سال بازیگر و کارگردان تئاتر بود و در سه کشور بریتانیا، امریکا و استرالیا به تدریس بازیگری و کارگردانی حرفهای پرداخت. وی مؤلف کتاب بازیگری و یکی از مؤلفان کتاب کارگردانی خلاق نمایشنامه نیز هست. هاروپ در سپتامبر 1995 درگذشت.

سابین آر. اپستاین کارگردان حرفهای تئاتر و مربی بازیگری در شهر لسآنجلس است. وی به اتفاق جان هاروپ کتاب مبانی بازیگری: فرایند واحد بازیگری را نیز نوشته است.

فصل اول: رویکرد عمومی

بخش اول: بازیگری تراژدی