كد كتاب : 1685/ گروه تخصصي : اقتصاد ,

اقتصاد کلان جدید ( منشأ ، سیر تحول و وضعیت فعلی )

Modern Macroeconomics ( Its Origins, Development and Current State )

برگزيده بیست و سومین دوره كتاب برتر دانشگاهي ، 1393

نويسنده : برایان اسنودان ، هوارد آر. وین

Brian Snowdon , Howard R. Vane

مترجم : دکتر منصور خلیلی عراقی ، دکتر علی سوری

Mansour Khalili Araghi , PhD , Ali Souri , PhD

چاپ : چهارم ، 1396

978-964-530-879-5

کتاب حاضر برای دانشحویان رشته اقتصاد در مقطع کارشناسی ارشد به عنوان منبع فرعی و در مقطع دکترا به عنوان منبع اصلی درس اقتصاد کلان پیشرفته (1 و 2) هر کدام به ارزش 3 واحد ترجمه شده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهی، سایر علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.

کتاب حاضر از جمله عمیق‌ترین کتبی است که به تحلیل مکاتب فکری اقتصاد کلان می‌پردازد؛ و با توجه به چهارچوب و نحوه تدوین آن، به ویژه به دلیل ارائه دیدگاههای مختلف، تصویر بسیار روشن‌تری از مباحث اقتصاد کلان ارائه می‌کند. این کتاب دو ویژگی بارز دارد: 1) مباحث اقتصاد کلان را بر حسب سیر تحولات فکری آن در طول تاریخ بیان می‌کند؛ 2) مباحث را با همان ابزارهایی ارائه می‌کند که در کتب درسی اقتصاد کلان به چشم می‌خورد. این ویژگیها باعث شده تا مخاطبان بتوانند هر یک از مباحث را به سادگی درک کرده، آن را در جایگاه مخصوص به خود پیگیری نمایند. جنبه آموزشی این کتاب به ویژه برای کسانی که با مباحث اقتصاد کلان در سطح کتابهاب دورن‌بوش و فیشر، برانسون و یا سایر کتب متعارف اقتصاد کلان آشنایی کافی دارند بیشتر است. ساختار کتاب، جهت‌دار و به گونه‌ای است که ضمن امکان مطالعه هر فصل به طور جداگانه، می‌توان به چشم‌اندازی تاریخی از منشأ و توسعه اقتصاد کلان دست یافت؛ ویژگی‌‌ای که به آن صورت یک مجموعه می‌دهد و متن را به عنوان کتاب درسی اقتصاد کلان کاربردی‌تر می‌سازد.

پیشگفتار مترجمان
پیشگفتار
فصل اول: فهم اقتصاد کلان جدید
فصل دوم: کینز در مقابل مدل کلاسیک «قدیم»