كد كتاب : 2096/ گروه تخصصي : مديريت ,

نظریه سازمان : نگاه‌ های فرا نظری ( جلد سوم : بحث‌ های فرا نظری در نظریه سازمان )

The Oxford Handbook of Organization Theory : Meta ( Vol 3 : Meta-Theoretical Controversies in Organization Theory )

نويسنده : هریدیموس سوکاس ، کریستین نودسن

Haridimos Tsoukasand , Christian Knudsen

مترجم : دکتر سید حسین کاظمی ، دکتر حسن دانائی‌ فرد

Seyyed Hosein Kazemi , PhD , Hasan Danaeefard , PhD

978-600-02-0470-9

كتاب حاضر براى دانشجويان رشته مدیریت در مقطع دکترا به عنوان منبع اصلی درس «تحلیل فلسفی نظریه‌‌های سازمان و مدیریت» به ارزش 3 واحد ترجمه شده است. اميد است كه علاوه بر جامعه دانشگاهى، کلیه مدیران و سایر علاقه‌‌مندان نيز از آن بهره‏‌مند شوند.

در اين جلد از مجموعه پنج جلدي «نظريه سازمان: نگاه‌هاي فرانظري» برخي بحث‌هاي ديرپاي فرانظري در حوزه نظريه سازمان به بحث گذاشته شده ‌است. موضوع بحث‌برانگيز عامليت/ساختار، شيوه‌هاي تبيين و نمود آنها در نظريه سازمان، نگاه‌ها و تقسيم‌بندي‌هاي خرد و كلان در نظريه سازمان، رويكردهاي اقتصادي و جامعه‌شناختي به نظريه سازمان از جمله اين مباحث هستند. همچنين جوآن مارتين در فصل آخر اين جلد سعي كرده است مناقشات و موضوعات بحث‌برانگيز فرانظري را با محوريت يك حوزه پژوهشي (فرهنگ سازمان) به بحث بگذارد.

فصل دهم: معماي عامليت/ساختار در نظريه سازمان
فصل یازدهم: شيوه‌‌های تبيين در نظريه سازمان
فصل دوازدهم: نگاه‌‌های خرد و کلان در نظریه سازمان
فصل سیزدهم: رویکردهای اقتصادی و جامعه‌‌شناختی به نظریه سازمان
فصل چهاردهم: مباحثات فرانظری در مطالعه فرهنگ سازمانی

در پایان هر فصل مآخذ آن آورده شده است.