كد كتاب : 2136/ گروه تخصصي : علوم سياسي ,

طرف مشارکت داخلی : <#f:25/>

طرف مشارکت خارجی : <#f:243/>

978-600-02-0502-7

این کتاب برای دانشجویان روابط بین الملل در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری به عنوان منبع اصلی دروس "سیاست بین الملل" و "روابط بین الملل"به ترتیب 3-2 واحد ترجمه شده است.

کتاب سیاست جهانی نوشتة اندرو هیوود واجد ویژگیهایی است که این اثر را به منبعی ارزشمند برای دانشجویان روابط بینالملل، علوم سیاسی، مطالعات منطقهای و ژئوپلیتیک تبدیل کرده است.

نخست آنکه کتاب با ساختاری آموزشی و به قلم نویسندهای باتجربه در امر تدریس تدوین شده است؛

دوم آنکه نویسنده با مهارتی مثالزدنی، مباحث دو عرصة نظریه و عمل را بههم پیوند زده است، به نحوی که مخاطبان کتاب ضمن آشنایی با بنیانهای نظری و مفهومی سیاست جهانی، مسائل و تحولات عینی این حوزه را نیز درک میکنند؛

سوم آنکه کتاب بهخوبی حوزههای موضوعی سیاست جهانی را دستهبندی کرده و با نگاهی کلگرا، عمدة مباحث این حوزه را پوشش داده است؛

چهارم آنکه مباحث کتاب ضمن توجه به مسائل کلاسیک سیاست بینالملل، تحولات نوین روابط بینالملل را در قالب سیاست جهانی مد نظر قرار داده و از این رو بهروشنی موضوع تداوم و تغییر در سیاست جهانی را تبیین کرده است.

ویژگیهای چهارگانة فوق در کنار سایر برجستگیهای علمی متن، به این منبع آموزشی، مزیتهای کمنظیری بخشیده است.

مقدمۀ مترجم
دیباچۀ نویسنده بر چاپ دوم کتا ب
فصل اول: مقدمه ای بر سیاست جهانی
فصل دوم: زمینۀ تاریخی