كد كتاب : 2168/ گروه تخصصي : زبان شناسي ,

Mehdy Sedaghat Payam, PhD

طرف مشارکت داخلی : <#f:25/>

978-600-02-0580-5

این کتاب برای دانشجویان رشته علوم انسانی که علاقه مند به پیگیری تحولات جدید در نظام روش شناختی هست، آماده شده است.

اگر می‌خواهید بدانید که علوم انسانی دیجیتال دقیقاً چیست و چه تغییراتی در فعالیت‌های پژوهشی سنتی به وجود می‌آورد، چه شکل‌های جدیدی از تولید و تقسیم دانش را میسر می‌سازد، چه واقعیت‌هایی را به چالش می‌کشد و به چه دنیاهای قشنگ نو و به چه کابوس‌هایی دامن می‌زند، این کتاب برای شما نوشته شده است.
استنلی فیش ( استاد ادبیات انگلیسی، دانشگاه بین‌المللی فلوریدا)

این کتاب چیزی فراتر از بیانیه‌ای برای شکل جدیدی از دانش از طریق ساختن است و با تنوع حیرت‌انگیزی به بررسی فعالیت‌هایی می‌پردازد که مرزهای دانش را گسترش می‌دهند و تصویری ارزشمند از آیندة فعالیت‌های پژوهشی به دست می‌دهد، تصویری مبتنی بر ارزش‌های بنیادی علوم انسانی دیجیتال که به حیطه‌های دیگر، از جمله فعالیت‌های کمّی، مطالعات علمی ـ اجتماعی، فیلم‌سازی معاصر و مستندسازی شهروندان گسترش می‌یابد. این کتاب خواننده را به فکر می‌برد و به زیبایی، علوم انسانی را به دنیای معاصر دیجیتال ما وصل می‌کند.
پیتر گالیسون (استاد ادبیات انگلیسی، دانشگاه هاروارد)

کتاب علوم انسانی_دیجیتال به خوبی این عصر هیجان‌انگیز و پیچیده در تاریخ آموزش، اندیشیدن، و پژوهش در علوم انسانی را تشریح می‌کند. امروزه صدها پژوهشگر و دانشجو به بازاندیشی شکل‌ها و قواعد بنیادی آموزش عالی روی آورده‌اند. این کتاب بیانیه‌ای است که به ما کمک می‌کند تا اهمیت فعالیت‌هایی را که در طول دهة قبل انجام شده‌اند بهتر درک کنیم و بتوانیم در تغییرات بنیادینی که در دهة آینده در آموزش به وجود خواهند آمد، نقش داشته باشیم.
کتی آن دیویدسون (مدیر آزمایشگاه دانش دیجیتال، دانشگاه دوک)

تمام کسانی که در محیط‌های دانشگاهی هستند، در هر رشته یا جایگاه، باید کتاب علوم انسانی_دیجیتال را بخوانند، زیرا این کتاب توصیف شفاف و دقیقی از این حیطة پژوهشی در حال گسترش ارائه می‌دهد. نویسندگان کتاب، این حیطه را «مجموعه‌ای از فعالیت‌های همسو» نامیده‌اند که شامل طراحی، محاسبه، میان‌رشته‌ای بودن، روش‌های کمّی و کیفی، تحلیل‌های آماری، ترجمه، ارتباطات و مجموعه‌ای از حوزه‌ها و روش‌های دیگر می‌شود که در کنار یکدیگر توان بالقوة تغییر آموزش عالی و به تبع آن، تأثیرگذاری بر فرهنگ معاصر را دارند.
دین گریگار ( دانشیار دانشگاه دولتی واشنگتن در ونکوور)

فصل 1: از علوم انسانی به علوم انسانی دیجیتال
فصل 2: روش ها و ژانرهای نوظهور