كد كتاب : 2166/ گروه تخصصي : الهيات (اديان و عرفان) ,

ساحل نيروانه شرح سوتره دل (متن بودایی مهابانه) بر اساس تفسیرهای هندی و تبتی

Shore of Nirvana A Commentary on the Heart Sutra According to Indian and Tibetan Commentaries

نويسنده : عليرضا شجاعي

Alireza Shojai

طرف مشارکت داخلی : دانشگاه ادیان و مذاهب

978-600-02-0576-8

این کتاب برای دانشجویان رشته های ادیان وعرفان وادیان غیر ابراهیمی بعنوان منبع کمک درسی (متون دینی وعرفانی بودایی) و (متون مقدس آیین بودا ) و درس (آیین بودا) درمقاطع تحصیلات تکمیلی تدوین شده است.

سوتره دل متن بودایی مهایانه، به ویژه وجرهیانه، است که نماینده فرهنگ و اندیشه دینی کشورهای چین و ژاپن و کره و تبت است. از آنجا که این سوتره، چکیده یا لب یا شکل خلاصهشده آثار کمالِ فراشناخت است، نام سوتره دل بر آن نهادهاند. فهم سوتره دل گامی بزرگ در شناخت آموزههای عرفانی مهایانه و به ویژه سنت وجرهیانه در تبت است. این متن به منظور تأمین بخشی از محتوای درس متون بودایی دانشجویان رشته ادیان شرق، به ویژه مطالعات بودایی، نگارش یافته است.

فصل اول: سوتره دل و مفسران هندی و تبتی آن
فصل دوم: تفسیرهای هندی