كد كتاب : 2174/ گروه تخصصي : اقتصاد ,

Kiumars Shahbazi, PhD

طرف مشارکت داخلی : <#f:25/>

978-600-02-0586-7

این کتاب برای دانشجویان رشته اقتصاد در مقطع کارشناسی به عنوان منبع اصلی نظریه بازی ها به ارزش 3 واحد ترجمه شده است.

نظریه بازی ابزارهایی برای پیش‌بینی پیامدهای مربوط به گروهی از عوامل تعامل‌گرا ارائه می‌کند که در آن حرکت هر عامل، مستقیماً در عایدی عوامل شرکت‌کننده دیگر تأثیر می‌گذارد. نویسنده کوشیده است مفاهیم پایه را با استفاده از مثال‌های واقعی در شاخه‌های مختلف اقتصاد، معرفی کند. وی بازی‌ها را به چهار دسته ایستا با اطلاعات تمام، پویا با اطلاعات تمام، ایستا با اطلاعات ناتمام، و پویا با اطلاعات ناتمام تقسیم می‌کند و با توجه به این تقسیم‌بندی، ابزارهای مورد استفاده در تحلیل انواع بازی‌ها را بیان و چهار مفهوم تعادل را مطرح می‌کند: تعادل نش، تعادل نش کامل بازی فرعی، تعادل نش بیزین، و تعادل بیزین کامل.
با توجه به کاربردی بودن کتاب، مطالعه آن علاوه بر دانشجویان رشته اقتصاد، به پژوهشگران و اقتصاددانان نیز توصیه می‌شود.

فصل اول: بازی های ایستا با اطلاعات تمام
فصل دوم: بازی های پویا با اطلاعات تمام