كد كتاب : 2171/ گروه تخصصي : علوم سياسي ,

Nosrat Hejazi, PhD

978-600-02-0582-9

قيمت : 220000 ريال

این کتاب برای دانشجویان رشته روابط بین المل در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری به عنوان منبع اصلی دروس سیاست بین الملل و روابط بین الملل به ارزش به ترتیب 3-2 واحد ترجمه شده است.

کتاب سیاست جهانی نوشته اندرو هیوود واجد ویژگی‌هایی است که این اثر را به منبعی ارزشمند برای دانشجویان روابط بین‌الملل، علوم سیاسی، مطالعات منطقه‌ای و ژئوپلیتیک تبدیل کرده است.
نخست آن‌که کتاب با ساختاری آموزشی و به قلم نویسنده‌ای با‌تجربه در امر تدریس تدوین شده است؛
دوم آن‌که نویسنده با مهارتی مثال‌زدنی، مباحث دو عرصه نظریه و عمل را به‌هم پیوند زده است، به نحوی که مخاطبان کتاب ضمن آشنایی با بنیان‌های نظری و مفهومی سیاست جهانی، مسائل و تحولات عینی این حوزه را نیز درک می‌کنند؛
سوم آن‌که کتاب به‌خوبی حوزه‌های موضوعی سیاست جهانی را دسته‌بندی کرده و با نگاهی کل‌گرا، عمده مباحث این حوزه را پوشش داده است؛
چهارم آن‌که مباحث کتاب ضمن توجه به مسائل کلاسیک سیاست بین‌الملل، تحولات نوین روابط بین‌الملل را در قالب سیاست جهانی مد نظر قرار داده و از این رو به‌روشنی موضوع تداوم و تغییر در سیاست جهانی را تبیین کرده است.
ویژگی‌های چهارگانه فوق در کنار سایر برجستگی‌های علمی متن، به این منبع آموزشی، مزیت‌های کم‌نظیری بخشیده است.

فصل دهم: تکثیر هسته ای و خلع سلاح
فصل یازدهم: حقوق بشر و مداخله بشردوستانه
فصل دوازدهم: حقوق بین الملل
فصل سیزدهم: فقر و توسعه
فصل چهاردهم: مباحث جهانی زیست محیطی
فصل پانزدهم: سازمان های بین المللی و سازمان ملل متحد
فصل شانزدهم: حکمرانی جهانی و نظام برتون و ودز
فصل هفدهم: منطقه گرایی و سیاست جهانی
فصل هجدهم: چرا نظریه مهم است؟
فصل نوزدهم: تصاویری از آینده جهانی