فرهیخته گرامی؛ فروش کتابهای «سمت» به دلیل انبارگردانی در سه روز پایانی سال متوقف شده است و از دوم فروردین 1398 از سر گرفته خواهد شد.

كد كتاب : 536/ گروه تخصصي : حقوق ,زبان انگليسي تخصصي علوم انساني (ESP) ,

متون حقوقي ( 2 ) : حقوق جزا

Legal Texts (2) : Criminal Law

نويسنده : دكتر عبدالحسين شيروي

Abdolhossein Shiravi , PhD

چاپ : سیزدهم ، 1397

978-964-459-560-8

اين كتاب براي دانشجويان رشته حقوق در مقطع كارشناسي به عنوان منبع اصلي درس «متون حقوقي 2» به ارزش 2 واحد تدوين شده است.

دکتر عبدالحسین شیروی، عضو هیأت علمی دانشگاه تهران با درجه استاد تمام (پایه ۳۰) است که از سال ۱۳۶۹ در پردیس فارابی دانشگاه تهران (پردیس قم سابق و مجتمع آموزش عالی قم اسبق) به تدریس مشغول است. وی فارغ‌التحصیل رشته «حقوق» در مقطع کارشناسی از دانشگاه تهران، «حقوق خصوصی» در مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه تربیت مدرس و «حقوق تجارت بین‌الملل» در مقطع دکتری از دانشگاه آدلاید استرالیاست. تخصص دکتر شیروی در «حقوق تجارت بین‌الملل»، «حقوق نفت و گاز» و «حقوق قراردادهای بین‌المللی» است و به تدریس «حقوق تجارت بین‌الملل»، «حقوق نفت و گاز»، «حقوق مدنی» و سایر دروس مرتبط با تجارت بین‌الملل مانند «حل و فصل اختلافات تجاری بین‌المللی» و «داوری»، علاقه دارد. چاپ ۸ کتاب و بیش از ۶۳ مقاله نتیجه زندگی علمی او تاکنون است. کتابهای حقوق تطبیقی (چاپ چهاردهم)، حقوق تجارت بین‌المللی (چاپ هشتم)، داوری تجاری بین‌المللی (چاپ پنجم)، متون حقوقی 1 (چاپ چهاردهم) و متون حقوقی 2 (چاپ دهم)، آثار منتشر شده به قلم عبدالحسین شیروی در «سمت» است.

Preface
Lessons 1-40