كد كتاب : 1205/ گروه تخصصي : زبان و ادبيات فارسي ,

نامه باستان ، ويرايش و گزارش شاهنامه فردوسی ( جلد نهم ) : از پادشاهی خسرو پرويز تا پادشاهی يزدگرد

Ancient Book : The Edition and Interpretation of Shahname of Ferdowsi ( Vol 9 )

برگزیده هفدهمین دوره کتاب برتر دانشگاهی ، 1388

نويسنده : دكتر مير جلال‌ الدين كزازی

Mir Jalal-od-Din Kazzazi , PhD

چاپ : ششم ، 1397

978-964-530-283-0

اين كتاب با نام «نامه باستان: جلد نهم: از پادشاهی خسرو پرويز تا پادشاهی يزدگرد»جلد نهم از مجموعه ده جلدی است كه ويرايش و گزارش شاهنامه را از آغاز تا انجام دربر خواهد داشت. اين مجموعه براي همه دوستداران شاهنامه به چاپ خواهد رسيد؛ اما دانشجويان رشته زبان و ادبيات فارسی در مقطع دكتری و كارشناسی ارشد از اين مجلد و جلدهای ديگر كه به ياری خداوند در آينده چاپ خواهد شد، می‌توانند بهره‌مند گردند.

کتاب حاضر با نام «نامه باستان، ويرايش و گزارش شاهنامه فردوسي (جلد نهم): از پادشاهي خسرو پرويز تا پادشاهي يزدگرد» یکی از بخش‌های مجموعه‌ای نه جلدی است که در آنها شاهنامه بیت به بیت از آغاز تا انجام هم به شیوه‌ای دانشورانه و برهانی ویراسته شده است و هم هر کدام از بیتها از دیدگاه‌های گوناگون بر پایه دانش‌های ادب‌دانی و سخن‌سنجی و زبان‌شناختی بررسیده و کاویده و گزارده گردیده است. از همین روی این کتاب از آن زمان که به چاپ رسیده است بارها تجدید چاپ شده است با آنکه چونان کتاب درسی نوشته نشده است در درس شاهنامه‌شناسی و پژوهش در رزم‌نامه‌ها در شمار بنیادین‌ترین آبشخورهای آموزشی و پژوهشی در دانشگاه‌های ایران و دیگر دانشگاه‌های کشورهای پارسی زبان آمده است. در این جلد بیت‌های فرجامین شاهنامه از پادشاهی خسرو پرویز تا پادشاهی یزدگرد گنجانده شده است.

پيشگفتار
دیباچه
پادشاهي خسروپرويز
بهرام چوبينه
پادشاهي قباد پرويز
پادشاهي اردشير شيروي
پادشاهي فرايين گراز
پادشاهي پوراندخت
پادشاهي آزرمدخت
پادشاهي فرخزاد
پادشاهي يزدگرد
بخشهای بر افزوده
گزارش بیتها
فرهنگ واژگان
واژه‌نمای ریشه‌شناختی
کتابنما

کاربر مهمان
1395/06/03 21:13
0
باسلام خواهشمند است دوره ی نه جلدی نامه باستان را با جلد گالینگور چاپ کنید تا نگهداری و نیز استفاده از آن راحت تر شود باسپاس

سلام دوست گرامی، پیشنهاد شما به مسئولان سازمان منعکس شد.

کاربر مهمان
1396/06/20 20:56
0
سلام نسخه الکترونیکی pdf معمولی یا فرمت های الکترونیکی مثل epub موجود نیست؟ چون بنده کتابخوان کیندل دارم و میخام در کتابخوانم استفاده کنم.

با عرض سلام. برای استفاده از نسخه الکترونیکی این کتاب شما می توانید با دانلود نرم‌افزار کتابخوان «سمت» به آدرس samta.samt.ac.ir و نصب بر روی سیستم عامل‌های اندروید از این امکان استفاده نمایید. همچنین می‌توانید در صورت بروز اشکال با شماره 44263310 تماس حاصل نمایید. موفق باشید.