كد كتاب : 455/ گروه تخصصي : زبان و ادبيات فارسي ,

نامه باستان ، ويرايش و گزارش شاهنامه فردوسي ( جلد اول ) : از آغاز تا پادشاهي منوچهر

Ancient Book : The Edition and Interpretation of Shahname of Ferdowsi (Vol 1)

نويسنده : دكتر مير جلال الدين كزازي

Mir Galal-od-Din Kazzazi , PhD

چاپ : یازدهم ، 1396

978-964-530-656-2

اين كتاب براي دانشجويان رشته زبان و ادبيات فارسي در مقطع دكتري و كارشناسي ارشد به عنوان منبع اصلي درس مربوط به «شاهنامه» و در مقطع كارشناسي به عنوان منبع فرعي درسهاي «متون نظم (2): رستم و سهراب و رستم و اسفنديار» تدوين شده است.

شاهنامه كتاب فرهنگ ايران و سند هويّت فرهنگي ما ايرانيان است. از اين رو، سازمان «سمت» ضروري دانسته است كه ويرايش و گزارش شاهنامه را آن چنانكه در خور اين كتاب ارجمند است، در برنامه انتشاراتي خود بگنجاند. كتاب حاضر با نام «نامه باستان» جلد اول از مجموعه‌اي ده جلدي است كه ويرايش و گزارش شاهنامه را از آغاز تا انجام دربر خواهد داشت. در اين جلد، از آغاز شاهنامه تا پادشاهي منوچهر ويراسته و شرح گرديده است. مؤلف دانشمند، دكتر ميرجلال‌الدين كزازي در شرح ابيات و تحليل داستانها، از دانشها و ديدگاههايي چون واژه‌شناسي، ريشه‌شناسي، چهره‌شناسي، اسطوره‌شناسي، نمادشناسي، سبك‌شناسي و زيبايي‌شناسي بهره گرفته است. در زيبايي‌شناسي، بيتها از ديد سه دانش بديع، بيان و معاني كاويده و بررسي شده است. در سبك‌شناسي، دگرگونيهاي تاريخي زبان در نظر بوده است. در ريشه‌شناسي، خاستگاه و پيشينه واژگان بررسي شده و كمابيش ريخت پهلوي واژگان به دست داده شده است.

يادداشت آغازين
يادداشت آغازين دوم
ديباچه
آغاز سخن
كيومرث
هوشنگ
تهمورث
جمشيد
ضحّاك
فريدون
منوچهر
بخشهاي برافزوده
گزارش بيتها
فرهنگ واژگان
واژه‌نماي ريشه‌شناختي
كتابنما
فهرست اختصارات

چاپ هفتم ، ویراست 2

1394/05/26 19:1
0
با درود با سپاس از کوشش ها و تالیفات ارزشمند شما میخواستم بدونم که آیا شما نسخه کامپیوتری (پی دی اف) مجموعه نامه باستان (10 جلد) را هم برای فروش موجود دارید و یا اینکه از کجا میتونم این مجموعه (پی دی اف) را تهییه کنم. قصد دارم این مجموعه را برای هدیه زادروز برادرم به کشور انگلستان ارسال کنم. خوشحال میشم اگر بنده را راهنمایی کنید.

با سلام و سپاس از تماس شما متأسفانه به علت رعایت حقوق مؤلفان و مصنفان از دادن فایل پی دی اف کتابها معذوریم.

1395/02/14 20:12
0
سلام آیا جلد ۱۰ نامه باستان چاپ شده است ؟ و امکان خرید هست ؟!

سلام دوست گرامی، جلد 10 این کتاب چاپ نشده است.

1395/06/02 21:31
0
باسلام خواهشمند است دوره ی نه جلدی نامه باستان را باجلد گالینگور چاپ نمایید تا نگهداری واستفاده از آن راحت تر باشد سپاس

سلام دوست گرامی، پیشنهاد شما به مسئولان سازمان منعکس شد.