دوشنبه ٠٧ تير ١٣٩٥ سازمان مطالعه و تدوین سمت English سازمان مطالعه و تدوین سمت العربیهسازمان مطالعه و تدوین سمت Русский
صفحه اول ارتباط با ما عضويت اخبار سمت پست الكترونيك
از اطلاعات کدام بخش سايت بيشتر استفاده کرديد؟

اطلاعات کتابها
خبرنامه و سخن سمت
نحوه همکاري با سازمان
گزارش و اعلان همايشها

بازديد اين صفحه :7786888

بازديد امروز :1380

کل بازديد سايت :11056563

بازديدکنندگان آنلاين :6
كد كتاب : 1639 / گروه تخصصي : حقوق ,

داوری تجاری بین ‌المللی

International Commercial Arbitration
نويسنده : دکتر عبدالحسین شیروی
Abdolhossein Shiravi , PhD
چاپ : پنجم ، 1394 تعداد صفحه : 384 ص
: شابک
978-964-530-822-1

فروش كتابهاي سمت

كتاب حاضر براي دانشجويان رشته حقوق در مقطع كارشناسي به عنوان درس اختياري «داوري بين‌الملل» به ارزش 1 واحد و كارشناسي ارشد، به عنوان منبع اصلي درس «داوري بين‌الملل» به ارزش 2 واحد تدوين شده است. اميد است علاوه بر جامعه دانشگاهي، ساير علاقه‌مندان نيز از آن بهره‌مند شوند.

داوری بخش جدایی‌ناپذیر حقوق تجارت بین‌الملل را تشکیل می‌دهد. این کتاب در تکمیل مباحث کتاب حقوق تجارت بین‌الملل، حل و فصل اختلافات تجاری بین‌المللی از طریق داوری را مورد بررسی جامع قرار داده است بدون اینکه از حدود یک کتاب درسی برای استفاده عموم دانشجویان خارج گردد. در این کتاب قانون داوری تجاری بین‌المللی ایران و کنوانسیون نیویورک 1958 در پرتو آخرین ویرایش اسناد بین‌‌المللی مثل «قانون نمونه داوری آنسیترال 2006»، «مقررات داوری آنسیترال 2010»، و «مقررات داوری اتاق بازرگانی بین‌المللی 2012» بررسی شده است. هر چند این کتاب در مورد داوری تجاری بین‌الملل است و طبیعتاً عمده مباحث آن حول داوریهای تجاری بین‌المللی است، در لابه‌لای مباحث آن، حسب مورد به موضوعات مربوط به داوریهای داخلی که تابع قانون آیین دادرسی مدنی هستند، نیز اشاره شده است. در بیان مطالب از نثری ساده بهره گرفته شده و مطالب به نحوی دسته‌بندی و تنظیم گردیده است که دانشجویان و سایر علاقه‌مندان به راحتی بتوانند مباحث آن را دنبال کنند.

دکتر عبدالحسین شیروی، عضو هیأت علمی دانشگاه تهران با درجه استاد تمام (پایه ۳۰) است که از سال ۱۳۶۹ در پردیس فارابی دانشگاه تهران (پردیس قم سابق و مجتمع آموزش عالی قم اسبق) به تدریس مشغول است. وی فارغ‌التحصیل رشته «حقوق» در مقطع کارشناسی از دانشگاه تهران، «حقوق خصوصی» در مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه تربیت مدرس و «حقوق تجارت بین‌الملل» در مقطع دکتری از دانشگاه آدلاید استرالیاست. تخصص دکتر شیروی در «حقوق تجارت بین‌الملل»، «حقوق نفت و گاز» و «حقوق قراردادهای بین‌المللی» است و به تدریس «حقوق تجارت بین‌الملل»، «حقوق نفت و گاز»، «حقوق مدنی» و سایر دروس مرتبط با تجارت بین‌الملل مانند «حل و فصل اختلافات تجاری بین‌المللی» و «داوری»، علاقه دارد. چاپ ۸ کتاب و بیش از ۶۳ مقاله نتیجه زندگی علمی او تاکنون است. کتابهای حقوق تطبیقی (چاپ چهاردهم)، حقوق تجارت بین‌المللی (چاپ هشتم)، داوری تجاری بین‌المللی (چاپ پنجم)، متون حقوقی 1 (چاپ چهاردهم) و متون حقوقی 2 (چاپ دهم)، آثار منتشر شده به قلم عبدالحسین شیروی در «سمت» است.

پيشگفتار
مقدمه
فصل اول: مفهوم، انواع و قوانین ناظر به داوری
فصل دوم: داوری و ساير روشهای حل و فصل اختلاف