دوشنبه ٢٨ مهر ١٣٩٣                           English  العربیه Русский
صفحه اول ارتباط با ما عضويت اخبار سمت پست الكترونيك
از اطلاعات کدام بخش سايت بيشتر استفاده کرديد؟

اطلاعات کتابها
خبرنامه و سخن سمت
نحوه همکاري با سازمان
گزارش و اعلان همايشها

بازديد اين صفحه :4925491

بازديد امروز :2337

کل بازديد سايت :6554703

بازديدکنندگان آنلاين :11
كد كتاب : 1639 / گروه تخصصي : حقوق ,

داوری تجاری بین ‌المللی

International Commercial Arbitration
نويسنده : دکتر عبدالحسین شیروی
طرف مشارکت : ندارد
چاپ : سوم ، 1393 تعداد صفحه : 384 ص
: شابک
978-964-530-822-1

فروش كتابهاي سمت

كتاب حاضر براي دانشجويان رشته حقوق در مقطع كارشناسي به عنوان درس اختياري «داوري بين‌الملل» به ارزش 1 واحد و كارشناسي ارشد، به عنوان منبع اصلي درس «داوري بين‌الملل» به ارزش 2 واحد تدوين شده است. اميد است علاوه بر جامعه دانشگاهي، ساير علاقه‌مندان نيز از آن بهره‌مند شوند.

داوری بخش جدایی‌ناپذیر حقوق تجارت بین‌الملل را تشکیل می‌دهد. این کتاب در تکمیل مباحث کتاب حقوق تجارت بین‌الملل، حل‌وفصل اختلافات تجاری بین‌المللی از طریق داوری را مورد بررسی جامع قرار داده است بدون اینکه از حدود یک کتاب درسی برای استفاده عموم دانشجویان خارج گردد. در این کتاب قانون داوری تجاری بین‌المللی ایران و کنوانسیون نیویورک 1958 در پرتو آخرین ویرایش اسناد بین‌‌المللی مثل «قانون نمونه داوری آنسیترال 2006»، «مقررات داوری آنسیترال 2010، و «مقررات داوری اتاق بازرگانی بین‌المللی 2012» بررسی شده است. هر چند این کتاب در مورد داوری تجاری بین‌الملل است و طبیعتاً عمده مباحث آن حول داوریهای تجاری بین‌المللی است، در لابه‌لای مباحث آن، حسب مورد به موضوعات مربوط به داوریهای داخلی که تابع قانون آیین دادرسی مدنی هستند، نیز اشاره شده است. در بیان مطالب از نثری ساده بهره گرفته شده و مطالب به نحوی دسته‌بندی و تنظیم گردیده است که دانشجویان و سایر علاقه‌مندان به راحتی بتوانند مباحث آن را دنبال کنند.

پيشگفتار
مقدمه
فصل اول: مفهوم، انواع و قوانین ناظر به داوري
فصل دوم: داوری و ساير روشهای حل‌وفصل اختلاف