کاربرد نظریه بازی‌ در اقتصاد

شابک : 978-600-02-0586-7
مرحله تولید : تجدید چاپ
قیمت : ۱٬۰۷۰٬۰۰۰ ریال

نظریه بازی ابزارهایی برای پیش‌بینی پیامدهای مربوط به گروهی از عوامل تعامل‌گرا ارائه می‌کند که در آن حرکت هر عامل، مستقیماً در عایدی عوامل شرکت‌کننده دیگر تأثیر می‌گذارد. نویسنده کوشیده است مفاهیم پایه را با استفاده از مثال‌های واقعی در شاخه‌های مختلف اقتصاد، معرفی کند. وی بازی‌ها را به چهار دسته ایستا با اطلاعات تمام، پویا با اطلاعات تمام، ایستا با اطلاعات ناتمام، و پویا با اطلاعات ناتمام تقسیم می‌کند و با توجه به این تقسیم‌بندی، ابزارهای مورد استفاده در تحلیل انواع بازی‌ها را بیان و چهار مفهوم تعادل را مطرح می‌کند: تعادل نش، تعادل نش کامل بازی فرعی، تعادل نش بیزین، و تعادل بیزین کامل. با توجه به کاربردی بودن کتاب، مطالعه آن علاوه بر دانشجویان رشته اقتصاد، به پژوهشگران و اقتصاددانان نیز توصیه می‌شود.

فصل اول: بازی‌های ایستا با اطلاعات تمام
فصل دوم: بازی‌های پویا با اطلاعات تمام
فصل سوم: بازی‌های ایستا با اطلاعات ناتمام
فصل چهارم: بازی‌های پویا با اطلاعات ناتمام

این کتاب برای دانشجویان رشته اقتصاد در مقطع کارشناسی به عنوان منبع اصلی نظریه بازی‌ها به ارزش 3 واحد ترجمه شده است.