بررسی تطبیقی آموزه شفاعت، توسل، و استغاثه از دیدگاه مفسران فریقین

شابک : 978-600-298-372-5
مرحله تولید : جدید
قیمت : ۴۱۰٬۰۰۰ ریال

این کتاب ششمین اثر از سلسله پژوهش‌های تفسیر تطبیقی مشتمل بر چهار فصل است، فصل اول به کلیات و فصل دوم به بررسی و ارزیابی نقاط اشتراک فریقین در مقوله‌های شفاعت، توسل و استغاثه در دنیا و آخرت اختصاص دارد. فصل سوم در مقام بررسی و ارزیابی نقاط افتراق فریقین در مقوله‌های یاد شده است؛ اختلاف با معتزلیان در قلمرو شفاعت روز جزا و اختلاف با سلفیان در شباهت امت با مشرکان در شفاعت‌طلبی و توسل‌جویی و استغاثه به افراد غایب و نیز بر سر قبور انبیا و اولیاست. فصل چهارم ادعای سلفیان را در شباهت مسلمین با مشرکین در چهار گروه شباهت در باور به توحید ربوبی، شباهت در شرک الوهی، شباهت قبور با بت‌ها و شباهت در تقرب‌جویی به خدا دسته‌بندی کرده و مورد ارزیابی قرار داده است. امتیاز این اثر افزون بر تعیین نقاط اشتراک و موضع نزاع در نقاط افتراق و نیز تأکید بر درک ذهنیت مشرکان از مقوله‌های فوق عمدتاً به دلیل رویکرد تطبیقی به این موضوع و نیز ارزیابی دیدگاه‌ها با معیار قرآن با نگاهی نظام‌مند است.

پیشگفتار

فصل اول: کلیات
فصل دوم: بررسی و ارزیابی نقاط اشتراک فریقین در مقوله شفاعت، توسل و استغاثه
فصل سوم: بررسی و ارزیابی نقاط افتراق فریقین در مقوله شفاعت، توسل و استغاثه
فصل چهارم: سلفیان و ادعای شباهت مسلمین با مشرکین در شفاعت، توسل و استغاثه

نمایه‌ها

این اثر به عنوان منبع درسی و کمک درسی برای دانشجویان مقاطع تکمیلی دانشگاهی در رشته‌های تفسیر تطبیقی، کلام امامیه، شیعه‌شناسی، علوم قرآن و حدیث، مدرسی معارف قرآن و حدیث و نیز رشتۀ تفسیر تطبیقی و موضوعی حوزه‌های علمیه در مقطع سطح چهار حوزه‌های علمیه خواهران و برادران تدوین شده است. امید است که افزون بر مخاطبان خاص، دیگر علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.