سیاست و امنیت ملی در آمریکا: رسانه، گروه‌های ذی‌نفوذ، مذهب، سیاه‌پوستان

. Politics and National Security in the USA: Mass Media, Interest Groups, Religion, and African Americans

نویسنده (ها) : دکتر حسین دهشیار
Hossein Daheshiar , PhD
آخرین بروزرسانی : ۱۹ آذر ۱۴۰۱
تاریخ انتشار : اسفند ۱۴۰۰
شابک : 978-600-02-2539-1
مرحله تولید : جدید
قیمت : ۴۴۰٬۰۰۰ ریال

کتاب سیاست و امنیت ملی در امریکا را باید اثری پُر ارزش و کم‌نظیر در حوزه امریکاشناسی یافت. نویسنده، در مقام یکی از مطرح‌ترین استادان و پژوهشگران در حیطه مطالعات امریکا، امنیت ملی امریکا را در بستر تأثیرپذیری از مجموعه‌ای تعیین‌‍‌کننده از مؤلفه‌های داخلی به تصویر می‌کشد و تعامل ارگانیک و تنگاتنگ چهار مؤلفه برساخته، مشتمل بر رسانه، گروه‌های ذی‌نفوذ، مذهب، و سیاه‌پوستان را در رابطه با امنیت ملی به صحنه می‌آورد. نویسنده در چارچوب نگاه از درون به بیرون، در شکلی جامع، به برجسته‌ساختن این مهم می‌پردازد که تمرکز قدرت رسانه‌ای در میان معدودی از صاحبان سرمایه، نقش‌آفرینی فزاینده گروه‌های ذی‌نفوذ در شکل‌دادن به معادلات اجتماعی، اعتبار تاریخی مذهب در جامعه‌ای عمیقاً سکولار و تبعیض ساختاری علیه سیاه‌پوستان چرا و چگونه امنیت ملی امریکا را متأثر می‌سازد.

پیشگفتار

فصل اول: موضوع امنیت
فصل دوم: رسانه و سیاست و امنیت ملی در آمریکا
فصل سوم: گروه‌های ذی‌‌نفوذ و سیاست و امنیت ملی در آمریکا
فصل چهارم: مذهب و سیاست و امنیت ملی در آمریکا
فصل پنجم: سیاهپوستان و سیاست و امنیت ملی در آمریکا

پیوست‌ها
منابع

کتاب حاضر برای دانشجویان رشته علوم سیاسی ـ روابط بین‌الملل در مقطع کارشناسی ارشد به عنوان منبع اصلی دروس مطالعات منطقه‌ای و جامعه‌شناسی سیاسی و امنیت ملی هرکدام به ارزش 2 واحد تدوین شده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهی کلیه سیاستمداران و سایر علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.