اخلاق پروتستان و روح سرمایه‌داری

The Protestant Ethic and the Spirit of Capitalism

نویسنده (ها) : ماکس وبر
Max Weber
مترجم (ها) : مترجم انگلیسی : تالکوت پارسنز ، با پیشگفتاری از : آر. اچ. تانی و مترجم فارسی : دکتر عبدالمعبود انصاری
A. Ansari , PhD - Talcoot Parsons
ناشر : سمت
آخرین بروزرسانی : ۱۰ آبان ۱۴۰۱
تاریخ انتشار : اردیبهشت ۱۳۹۹
شابک : 978-964-459-058-0
مرحله تولید : چاپ شده
قیمت : ۱۵۰٬۰۰۰ ریال

با وجود اینکه بیش از 120 سال از انتشار رساله ماکس وبر به زبان آلمانی می‌گذرد، هنوز نظریه اخلاق پروتستان و روح سرمایه‌داری وبر در جامعه‌شناسی تاریخی سرمایه‌داری، اعتبار علمی دارد و در میان آثار کلاسیک علوم اجتماعی، کمتر اثری به اندازه آن بحث‌برانگیز و جدل‌آمیز بوده است. برخی مفسران وبر را به دلیل سهمی که در گسترش دامنه تحقیقات علوم اجتماعی دارد، با گالیله در علوم طبیعی مقایسه می‌کنند. دکتر عبدالمعبود انصاری، استاد جامعه‌شناسی دانشگاه ویلیام پترسون نیوجرسی که از 15 سال پیش از ترجمه این اثر مشغول تدریس آن در سطوح کارشناسی و کارشناسی ارشد بوده، اقدام به برگردان این اثر برای دانشجویان رشته‌های علوم اجتماعی به فارسی نموده است.

مقدمه مترجم بر چاپ سوم
مقدمه مترجم
پیشگفتار چاپ انگلیسی
پیشگفتار چاپ جدید
دیباچه به قلم پروفسور تانی
مقدمه مؤلف

بخش اول: طرح مسأله
فصل اول: وابستگی مذهبی و قشربندی اجتماعی
فصل دوم: روح سرمایه‌داری
فصل سوم: مفهوم Beruf از دیدگاه لوت
بخش دوم: اخلاق عملی فرقه‌های ریاضت‌گرای پروتستانیسم
فصل اول: بنیادهای مذهبی ریاضت‌گرایی دنیوی
فصل دوم: ریاضت‌کشی و روح سرمایه‌داری
واژه‌نامه

چاپ سوم با اصلاحات

این کتاب برای دانشجویان رشته‌های علوم اجتماعی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد به عنوان منبع کمکی درس‌های «نظریه‌های جامعه‌شناسی» و «جامعه‌شناسی دین» ترجمه شده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهی، سایر علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.

علیرضا ۱۷ تیر ۱۴۰۰ | ۱۳:۰۴
سلام نسخه الکترونیکی کتاب رو چطور میتونم تهیه کنم؟
پاسخ مدیر سایت ۱۹ تیر ۱۴۰۰ | ۱۱:۲۸

فرهیخته گرامی سلام؛
لطفا ابتدا نرم افزار کتابخوان سمت را بر روی یک دستگاه اندرویدی و یا ios از طریق لینک
 دانلود و نصب کنند.
سپس از قسمت پروفایل، گزینه ورود به حساب کاربری، شماره موبایلی که حین خرید وارد نموده اید را وارد کنند، سپس از قسمت ویترین روی ذره‌بین کلیک و کتاب مورد نظرتان را جستجو کنند پس از ان در قسمت خرید انلاین روبروی نسخه الکترونیک بر روی کادر گزینه‌ها کلیک نمایند و گزینه دانلود را انتخاب کنند.
با تشکر
روابط عمومی سازمان