روش تحقیق در علم اطلاعات و دانش‌شناسی

شابک : 978-600-02-0039-8
مرحله تولید : تجدید چاپ
قیمت : ۱٬۵۵۰٬۰۰۰ ریال

این کتاب با هدف آشنایی دانشجویان علم اطلاعات و دانش‌شناسی با روش تحقیق نوشته شده است. البته به دلیل وجوه مشترکی که علوم انسانی را به هم پیوند می‌دهد، دامنه مطالب کتاب فراتر از این رشته است و دانشجویان سایر رشته‌ها – نظیر علوم تربیتی، روان‌شناسی، جامعه‌شناسی، مدیریت و ارتباطات – نیز می‌توانند از آن استفاده کنند. کتاب حاضر شامل ده فصل است: مفاهیم بنیادی و نظری،گام‌های اصلی در فرایند پژوهش، رویکردهای کمّی، کیفی و ترکیبی در پژوهش، روش‌های متداول در رویکرد کمّی، روش‌های متداول در رویکرد کیفی، اخلاق در پژوهش، محدوده و محدودیت در پژوهش، استدلال و لغزش‌های آن، محورهای پژوهشی در علم اطلاعات و دانش‌شناسی و ارائه گزارش پژوهش.

پیشگفتار
مقدمه

فصل اول: مفاهیم بنیادی و نظری
فصل دوم: گام‌های اصلی در فرایند پژوهش
فصل سوم: رویکردهای کمّی، کیفی و ترکیبی در پژوهش
فصل چهارم: روش‌های متداول در رویکرد کمّی
فصل پنجم: روش‌های متداول در رویکرد کیفی
فصل ششم: اخلاق در پژوهش
فصل هفتم: محدوده و محدودیت در پژوهش
فصل هشتم: استدلال و لغزش‌های استدلالی
فصل نهم: محورهای پژوهشی در علم اطلاعات و دانش‌شناسی
فصل دهم: ارائه گزارش پژوهش

منابع

کتاب حاضر برای دانشجویان رشته علم اطلاعات و دانش‌شناسی در مقطع کارشناسی به عنوان منبع اصلی درس «تحقیق مقدماتی در کتابداری و اطلاع‌رسانی» به ارزش 2 واحد تدوین شده است. در ضمن این کتاب برای درسهای روش تحقیق در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا و همچنین برای انجام پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی قابل استفاده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهی، سایر علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.