دیدار سرپرست «سمت» با دکتر کی‌نژاد

سرپرست سازمان «سمت» با رئیس دانشگاه هنرهای اسلامی تبریز دیدار کرد
دیدار سرپرست «سمت» با دکتر کی‌نژاد

به گزارش روابط عمومی سازمان «سمت»، عصر روز دوشنبه ششم دی‌ماه دکتر محمدعلی کی‌نژاد رئیس هیئت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی بنا ‌به دعوت سرپرست «سمت» در محل سازمان حضور یافت. دکتر مهدوی‌زادگان سرپرست سازمان «سمت» ضمن عرض خیر مقدم به وی، گزارشی از وضعیت کنونی سازمان و سیاست‌گذاری‌های مدیریت جدید «سمت» را ارائه کرد.

رئیس دانشگاه هنرهای اسلامی تبریز ضمن سپاس از دعوت دکتر مهدوی‌زادگان و برشمردن تلاش‌ها و اهتمام استاد فقید دکتر احمدی در پایه‌گذاری و پیشبرد سازمان «سمت»، به پاره‌ای از مسائل مهم و مرتبط با «سمت» اشاره کردند: توجه به فعالیت‌های چند رسانه‌ای، نشر جهانی و عرضه بین‌المللی آثار «سمت»، توجه به موضوع سبک زندگی، تکریم استادان و مؤلفان بازنشسته از جمله موضوعاتی است که سازمان «سمت» بایستی به آنها توجه خاصی داشته باشد. رئیس هیئت عالی جذب اعضای هیئت علمی شورای عالی انقلاب فرهنگی، در این دیدار دو ساعته سازمان «سمت» را مولود انقلاب و شورای عالی انقلاب فرهنگی دانست و نقش آن را در جامعه علمی و دانشگاهی کشور ستود.

کلید واژه ها: دانشگاه هنرهای اسلامی تبریز دکتر محمدعلی کی نژاد شورای عالی انقلاب فرهنگی دکتر مهدوی زادگان

( ۱ )