مقدمه‌ای بر روش تحقیق در علوم انسانی

شابک : 978-964-530-438-4
مرحله تولید : تجدید چاپ
قیمت : ۲٬۰۹۰٬۰۰۰ ریال

بشر در هر دوره تاریخی به آگاهی از روش و ابزار کسب معلومات و به عبارتی روش‌های تحقیق، نیاز داشته است و دارد. این روش و ابزار نیز به تناسب توسعه و تکامل معلومات بشری، در حال تکامل و توسعه بوده است؛ به نحوی که روش‌های امروز کامل‌تر و کارآمدتر از روش‌های گذشته است و طبعاً روش‌های آینده، کامل‌تر از روش‌های امروز خواهد بود. بنابراین لازم است محققان، استادان، دانشجویان و اساساً هرکس می‌خواهد بداند و مجهولی را کشف نماید و بر دامنه معلومات بشر بیفزاید، از روش‌های تحقیق آگاهی یافته، فنون کشف واقعیت‌ها و شناخت حقایق را فرا گیرد.کتاب حاضر که با عنوان مقدمه‌ای بر روش تحقیق در علوم انسانی تهیه شده است، حاصل برخورداری از منابع، آثار و تجارب ارزشمند دیگران و نیز تجارب چندساله مؤلف آن در زمینه تحقیقات، آموزش روش تحقیق و مسئولیت‌های پژوهشی دانشگاهی است. از این رو، می‌تواند برای اکثر علاقه‌مندان و دانشجویان رشته‌های گوناگون علوم انسانی و اجتماعی مفید باشد.

پیشگفتار چاپ هفدهم

فصل اول: کلیات
فصل دوم: انواع تحقیقات علمی
فصل سوم: انتخاب، تعریف و بیان مسئله تحقیق
فصل چهارم: تدوین فرضیه
فصل پنجم: نمونه‌گیری
فصل ششم: ابزار سنجش و گردآوری اطلاعات
فصل هفتم: روشهای گردآوری اطلاعات
فصل هشتم: کدگذاری، استخراج و طبقه‌بندی داده‌ها
فصل نهم: تجزیه و تحلیل داده‌ها و استنتاج
فصل دهم: تنظیم و تدوین گزارش تحقیق
فصل یازدهم: تهیه و تنظیم طرح تحقیق
فصل دوازدهم: تهیه و تنظیم مقاله علمی

پیوستها
منابع و مآخذ
واژه‌نامه

چاپ هفتم با تجدیدنظر
و چاپ هفدهم با تجدیدنظر و اضافات

این کتاب برای دانشجویان رشته‌های علوم انسانی و اجتماعی در مقطع کارشناسی به عنوان منبع اصلی درس «روش تحقیق» به ارزش 2 واحد تدوین شده و برای برخی رشته‌ها در مقطع کارشناسی ارشد نیز قابل استفاده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهى، سایر علاقه‏‌مندان به تحقیق نیز از آن بهره‌‏مند شوند.